Skal du have boret en brønd?

11 November 2021 Steffen Hansen
image

editorial

Skal du have boret en brønd ude i din have eller et andet sted på din grund? Det er ikke lige sådan at få boret en brønd. Det er ikke et stykke arbejde, som du selv kan gøre – selvom det kan være fristerende at gøre, for at kunne spare penge. Du skal kontakte professionelle, der kan hjælpe dig med brøndboring på din grund. Læs mere om hvorfor det er vigtigt, du bruger professionelle til brøndboring og hvem du skal kontakte, hvis du skal have en brønd. 

 

image

 

1. Hvorfor du skal kontakte professionelle

Du må ikke selv lave din egen brønd ude i din have. Det er en kompleks form for boring, der kræver speciallavet udstyr og ekspertise indenfor området for at udføre korrekt. Det der kan ske, når du borer en brønd, det er at du kan komme i berøring med grundvandet. Hvis der sker forurening i grundvandet, kan det have alvorlige konsekvenser for dig selv, dine omgivelser, men også i lokalsamfundet. Derfor skal du være forsigtig, hvis du påtænker at få boret en brønd. 

 

2. Hvem skal du kontakte?

Der findes firmaer, der kan udføre brøndboring for dig. De har de rette boringsinstrumenter, der kan garantere, at brønden bliver boret som den skal. Herudover kan de også vejlede dig til, hvordan du skal passe den, og vedligeholde brønden, uden der kan komme bakterier eller andre ting i området af brønden.

 

3. Skal du have sløjfet en brønd?

Har du derimod en eksisterende brønd, som du ikke længere benytter dig af, så skal den sløjfes. Det betyder, at brønden skal tildækkes, så der ikke kommer noget ned til grundvandet. En brønd er nemlig ret dyb, så hvis den står uberørt hen, så kan der komme bakterier ned i grundvandet og gøre unødvendig skade. Her skal du opsøge samme firma til at få sløjfet din brønd. 

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://bil-bloggar.se/

https://bil-blogg.se/

https://bilnews.se/

https://bilarochcamping.se/

https://bilnewz.se/

https://bilpower.se/

https://bilutflykter.se/

https://dinnyabil.se/

https://dintrafik.se/

https://motorochteknik.se/

https://nyttombilar.se/

https://vimedbil.se/

More articles