Sådan finder du et godt malerfirma

17 oktober 2021 Steffen Petersen

editorial

Hvis du skal i gang med at renovere noget i din bolig, så skal du sikkert også have fat i et dygtigt malerfirma til at klare en opgave for dig. Der er nogle ting, som du skal være særligt opmærksom på, når du hyrer et malerfirma. Det har vi listet for dig i dette indlæg, hvor vi har kommet med tre punkter, som du skal være opmærksomme på.

 

 

1. Hvem køber materialerne?

Når du får et tilbud fra et malerfirma, så er det vigtigt du orienterer dig om, hvad der står i tilbuddet. Det vil typisk fremgå i tilbuddet, hvilke type materialer malerfirmaet arbejder med og hvad de køber. Dog skal du også orientere dig om, hvem der står for at købe disse materialer. De fleste malerfirmaer vil typisk stå for køb af materialer, men du kan også blive ansvarlig for det. Det er vigtigt, at du lige læser det igennem, før du tager imod tilbuddet. Materialerne, som malerne køber, kan godt være temmelig dyre. Så hvis du gerne vil spare penge, så kan du selv gøre det. Dog har du ansvaret for kvaliteten af malingen. 

 

2. Hvor langt tid skal de bruge?

Der er perioder, hvor malere har mere travlt end normalt. Det er typisk i forår – eller sommerperioderne, hvor mange vælger at få malet. Det betyder, at vejret er bedre og derfor også tørrer malingen hurtigere. Hvis du har et projekt, som du skal stå og have færdiggjort inden for en fornuftig tidsramme, så skal du huske og spørge hvor lang tid malerfirmaet skal have. Hvis de har travlt, så kan du risikere at vente i længere tid. 

 

3. Få flere tilbud

I forlængelse af de to ovenstående punkter, så er det en klog idé at få flere tilbud fra malerfirmaer end blot én. Det er med til at fremme din beslutningsproces og du kan krydse de malerfirmaer af, der ikke har tid eller koster for meget. Du kan sammenholde firmaerne med hinanden og se hvad de hver og især kan tilbyde i pris. Det sikrer, at du i sidste ende finder et malerfirma, der har den bedste service og den bedste pris. 

Du kan finde malerfirmaer i dit område ved at gå ind på Malerkanonen hjemmeside. 

Flere Nyheder