Leasing – frihed og fleksibilitet

22 October 2018 Astrid Pedersen
Leasing - frihed og fleksibilitet

Går du i tanker om at købe en bil, men har du brug for den maksimale fleksibilitet og frihed i forhold til bilen? Er du typen, som ikke har lyst til at eje en bil i mere end max tre år ad gangen, da den helst skal være så ny og i så fejlfri stand som muligt – men orker du ikke besværet med at skulle handle bil hvert tredje år? Så kan du med fordel overveje muligheden af at lease din næste bil frem for at købe den.

De største fordele ved leasing af bil

Når du vælger at lease en bil i stedet for at købe den fra ny, får du en høj grad af fleksibilitet forærende. Du skal for eksempel ikke bekymre dig om at skulle betale, når bilen skal på værksted eller til service. Al service, garanti samt mekaniske reparationer af din leasede bil står leasing firmaet for – og Kasko forsikring er som hovedregel inkluderet i leasing aftalen. Du skal dog stadig selv være i besiddelse af en gyldig ansvarsforsikring. En anden stor fordel ved leasing er, at du kan skifte bilen ud, så ofte, som du lyster – du afleverer blot den leasede bil, og tegner så en ny leasing aftale på en ny.

Som virksomhed kan der være endnu flere fordele ved at lease den bilpark, medarbejderne skal bruge i deres daglige arbejde. Erhvervsleasing er for de virksomheder, som ikke ønsker at binde alt for store dele af firmaets likvide kapital i biler, som – selv om de repræsenterer et aktiv – ikke er en del af virksomhedens kerneydelse. På samme måde som tilfældet er med privatleasing, letter det en stor byrde fra virksomhedens skuldre, hvis reparationer, service eftersyn osv. ikke er firmaets ansvar. Og det er også rart at kunne erstatte en ældre model med en nyere, skulle behovet opstå. Du kan blive klogere på leasing hos https://specialcars.dk/

More articles