Varmepumpen er en god erstatning for olie- og gasfyr

25 November 2022 Emilie Jacobsen

editorial

Har du olie- eller gasfyr nu, kan en Panasonic varmepumpe være en rigtig god erstatning. Varmepumpen er nemlig både billigere og grønnere end olie- og gasfyr. Det er derfor oplagt, at du ser på at få installeret sådan en, hvis du gerne vil have en lavere varmeregning OG være grønnere samtidig. 

Grunden til, at varmepumper er så grønne skyldes, at de kører på strøm. Det kan produceres udelukkende ved hjælp af vind- og solenergi, hvilket giver en meget grøn varmekilde. Der er da også stor politisk opbakning til, at der er flere, der skifter til en varmepumpe, og du kan endda søge flere tilskud til, hvis du vil afkoble dig gasnettet, og til at få en varmepumpe installeret. 

For at varmepumpen hurtigt kan betale sig hjem i forhold til din tidligere energikilde, er det vigtigt, at du sørger for at se på prisen på den. Panasonic varmepumper ligger i en god midterkategori i forhold til pris, hvilket betyder, at de rimelig hurtigt betaler sig selv hjem igen. Samtidig har de en høj kvalitet. 

Panasonic varmepumpe

Sådan får du nemt et tilbud på en varmepumpe

Inden du bestemmer dig endeligt for en varmepumpe, er det selvfølgelig vigtigt, at du ved, hvor meget det kommer til at koste. Det kan du gøre ved at kontakte virksomheden amalo.dk. Faktisk har du mulighed for at få et tilbud hos dem i løbet af bare fem minutter. 

Alt du skal kende, er afstanden mellem varmepumpen, eltavlen, varmtvandsbeholderen og centralvarmeopkoblingen. Den indtaster du sammen med din adresse, størrelsen på din bolig, og hvor langt varmepumpen skal placeres fra huset. Alt det er faktorer, der afgør, hvor meget det kommer til at koste at sætte din varmepumpe op. 

Hos amalo.dk er nogle ting med i deres standardpris, men andre koster ekstra. For eksempel hvis der er mere end fem meter mellem varmepumpen, eltavlen, centralvarmebeholderen og varmtvandsbeholderen. I det tilfælde vil opsætningen komme til at koste dig lidt ekstra. 

More articles