Sport er sundt og lærerigt for dit barn

13 december 2019 Silje Hansen
Sport er sundt og lærerigt for dit barn

Det kan være en fordel at få tilmeldt dit barn i en fritidsforening, da det giver dit barn muligheden for at komme ud og dyrke en sport som de måske får smag for. Derudover får du skabt et pusterum fra den travle børnehave eller skole, hvor de kan fokusere på en bestemt sportsgren og samtidig får noget motion. Det er både sundt og godt for børn at komme ud og dyrke motion. Herudover kan de få testet og udviklet deres motorik, som kan være vigtig for deres generelle udvikling. Når du skal tilmelde dit barn i en fritidsforening, kan det være en god ide at involvere dit barn.

Der kan mange forskellige fritidsforeninger rundt i hele landet, hvor dit barn kan vælge svømning, ridning, fodbold, håndbold, tennis, spejder, karate, badminton og meget mere. Det giver mange muligheder for at prøve at kaste sig ud i forskellige sportsgrene og få udviklet mange forskellige teknikker og ikke mindst sin kondition. Her kan det være en fordel at både vælge en individuel sportsgren og en holdsport, så dit barn kan prøve det at skulle præstere og udvikle sine kompetencer individuelt, men også det at spille sammen som et hold. 

Skab et pusterum for dit barn

Ved at vælge en sport eller en fritidsinteresse som de barn brænder for, får du skabt deres eget et pusterum og frirum. Her kan de lukke alt andet ude og fokusere på det de brænder for. Det handler ikke om at blive den bedste, men der kan være meget man kan tage med sig fra en fritidsforening, som man kan bruge senere hen i livet. Det gælder både, når det kommer til arbejdsindsats, selvindsigt, det at kunne håndtere en sejr og et nederlag, men også det at kunne udvikle sig selv og få holdarbejdet til at gå op i en højere enhed.

Flere Nyheder