Spar penge ved selv at købe flydespartel

04 juli 2022 Emilie Jacobsen

editorial

Selvom du gerne vil have nogle professionelle til at lægge dit gulv i flydespartel, kan du sagtens selv købe det. Ved at gøre det kan du nemlig købe det, du gerne vil have, til en favorabel pris. Det er en stor fordel for dig at gøre det på den måde. Samtidig får du selvfølgelig fordelen ved, at du får et professionelt arbejde, når du hyrer en professionel til at stå for det. Det er jo vigtigt, at dit gulv af flydespartel er helt plant, når du skal lægge et andet gulv oven på. 

Et af de steder, hvor du selv har mulighed for at købe flydespartel til en god pris, er bbbetongulv.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for flydespartel og andre former for betonprodukter, og du kan derfor nemt finde det, du skal bruge. Du kan også købe udstyr til at påføre betonen med, hvis du gerne vil lægge det på selv. 

flydespartel

Sådan lægger du selv flydespartel

Når du selv vil lægge flydespartel, er det først og fremmest vigtigt, at du sikrer dig, at gulvvarmen er slukket, hvis der er varme i gulvet. Derefter skal du sørge for, at gulvet er rent og tørt, inden du kommer flydespartel på. Det er et materiale, der tørrer rimelig hurtigt. Særligt når temperaturen er over 20 grader. Derfor vil du hurtigt kunne gå på det, når du først har lagt det. 

Dog skal du passe på med ikke at tænde for gulvvarmen, inden flydespartlen er helt tør. Hvis du gør det, kan flydespartlen nemlig slå revner på grund af den ekstra varme, som gulvvarmen giver. Det er selvfølgelig ikke optimalt. Derfor er det vigtigt, at du sørger for først at tænde for gulvvarmen, når flydespartlen er fuldstændig tør. 

Når du har lagt flydespartlen, har du forskellige muligheder for at lægge en overfladebehandling på, der beskytter betonen. 

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://allas-sport.se/

https://dinsport.se/

https://idrottsnytt.se/

https://sport-friskhet.se/

https://sport-idrott.se/

https://sportbloggaren.se/

https://sportlek.se/

https://sportochmotion.se/

https://sporttavlan.se/

https://sporttid.se/

https://sporttillbehör.se/

https://tidenssport.se/

Flere Nyheder