Smart herrefashion

01 April 2022 Marie Pedersen
image

editorial

Har din garderobe brug for en kærlig hånd? Vil du gerne klæde dig smartere og mere moderigtigt, men er du i tvivl om, hvordan du skal gøre? Her får du en række tips til, hvordan du kan opgradere din garderobe og forbedre din stil.

Afslappet eller businessagtig

Er du typen der holder af at gå i en løs t-shirt og et par sneakers, eller er du mere til skjorte og lædersko? For at se stilet ud behøver du ikke nødvendigvis at gå med jakkesæt eller jeans med slim fit. Du kan selv gøre meget for, at dit look ser gennemført ud, næsten uanset hvad du har på.

Et par pæne og rene sko får automatisk et outfit til at se mere gennemført ud. Derudover kan du spice et ellers simpelt outfit op med accessories, som f.eks. armbånd, en flot nøglesnor i læder, eller måske en hat eller en cap. Du kan finde mange flotte hatte og kasketter her https://high5shop.se/collections/stetson.

caps

Flotte outfits til sommer

Når vejret bliver varmere, er det også tid til at kigge garderoben igennem for smart sommertøj. Også her kan du nemt sammensætte outfits. Kombiner f.eks. et par lyse denimshorts med en løs t-shirt eller en smart hørskjorte. Hertil vil et par hvide sneakers kunne fuldende looket sammen med et par solbriller. Med et look som dette, er du både klar til en afslappet gåtur ved stranden, eller en shoppingtur i storbyen.

Accessories til mænd

Mange forbinder måske accessories med kvinder, og tænker på det som smykker og tasker. Men i virkeligheden kan accessories lige så godt bæres af mænd, og fungerer ofte godt til bl.a. at peppe et outfit op. Populære accessories til mænd kan bl.a. være armbånd, læderhandsker, ure, ringe og tasker. Med accessories kan du virkelig lade din egen personlige stil skinne igennem, når du sammensætter dine outfits. 

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://visstedu.se/

https://aktiv-fritid.se/

https://din-fritid.se/

https://familjehobby.se/

https://fritid-natur.se/

https://fritidsbloggaren.se/

https://hobby-bloggaren.se/

https://hobby-fritid.se/

https://hobbyknep.se/

https://hobbymannen.se/

https://hobbyochfritid.se/

https://hobbyposten.se/

https://vimedhobby.se/

More articles