Skift til en billigere varmekilde med en varmepumpe

25 November 2022 Emilie Jacobsen

editorial

Med en Panasonic varmepumpe kan du i mange tilfælde få en billigere varmekilde end den, du har i dag. Med gaspriser, der svinger meget, er det vigtigt, er der mange, der har overvejet at skifte til en varmepumpe for at kunne sætte deres varmeregning ned. Varmepumper er nemme at få sat op, og hvis du sørger for at vælge den rette, kommer det heller ikke til at tage så lang tid for dig, før den betaler sig selv hjem igen. 

Når du skal vælge en varmepumpe, bør prisen derfor altid være en faktor. Hvis du vælger en for dyr varmepumpe, kommer der til at gå for lang tid, før den har betalt sig selv hjem igen. Panasonic varmepumper ligger i en mellemkategori i forhold til pris. De er ikke de dyreste, men heller ikke de billigste. De vil derfor rimelig hurtigt få betalt sig selv hjem. 

En anden vigtig grund til at vælge Panasonic varmepumper er, at de har en høj kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at den holder en stabil temperatur, selvom det bliver minusgrader udenfor. 

Panasonic varmepumpe

Få nemt og hurtigt et tilbud på opsætning af varmepumpe

Inden du får sat en varmepumpe op, bør du selvfølgelig først og fremmest få et tilbud på det. Hos virksomheden amalo.dk kan du få et tilbud på bare fem minutter. Det gør det derfor langt nemmere for dig at finde ud af, om du vil have en varmepumpe sat op eller ej. 

Grunden til, at det er så hurtigt at få et tilbud, skyldes, at de kører med nogle faste priser hos amalo.dk. Hvis der er mindre end fem meter mellem stedet, hvor varmepumpen skal sidde, centralvarmeanlægget, varmtvandsbeholderen og eltavlen, kan du få opsætningen til deres standardpris. Er der mere end fem meter, koster det ekstra. Derudover koster det også ekstra, hvis du vil have placeret varmepumpen mere end en meter fra huset.

Har du taget stilling til disse faktorer på forhånd, kan du dog nemt og hurtigt få et tilbud. 

More articles