Sådan får du en strålende hud

20 december 2019 Annemette Poulsen
Sådan får du en strålende hud

Det er ikke nogen hemmelighed, at de fleste kvinder drømmer om at få sig en helt perfekt hud. Den skal være lige som dem, man kan tilegne sig med diverse filtre på de sociale medier og som de kendte, som man kan beskue alle steder. Det betyder, at den skal være ren og fri for urenheder, og så skal den stråle og være fyldt med glans, således den ser sund og lækker ud. Det er dog ikke altid, at det er tilfældet, og det kræver også både pleje, omsorg og arbejde at nå frem til en sådan hud.

 

Behandl din hud indefra

For det første skal du sørge for at behandle din hud indefra. Det betyder, at du skal spise sund og nærende kost lige såvel, som du skal drikke masser af vand. På den måde får din hud indefra de vitaminer og alt den fugt, som den har behov for. Og så skal du også sørge for at få den søvn, som din krop har behov for, således du fyldes med energi. Derudover skal du tilegne dig en god hudrutine, således du hver dag gør nogle ting for at få den hud, som du drømmer om.

 

Få en god hudrutine

Hver morgen bør du rense din hud med en god rensemælk, før du putter makeup på den, når du skal i seng, skal du sørge for igen at rense huden fri fra makeup og bruge en god creme, som kan pleje huden, mens du sover. Har du en meget tør, uren, sart eller pigmenteret hud, bør du også i løbet af dagen bruge den creme, som der passer til din hudtype. Og så bør du en til to gange om ugen sørge for at rense din hud yderligere i dybden, det kan du for eksempel gøre med en god peeling, der også stemmer overens med din hudtype.

Flere Nyheder