Nogle ting må du ikke undvære i din graderobe

23 December 2019 Annemette Poulsen
Nogle ting må du ikke undvære i din graderobe

Der er altid noget, som man synes, at der er behov for i garderoben, og der er også altid noget, som man synes, at man mangler og gerne vil eje. Det er bare ikke helt billigt. Dog er der nogle ting, som det aldrig slår fejl at bruge penge på, når du shopper. Det er nemlig de items, du kan bruge på kryds og tværs, og derfor er der her tale om de basisting, som kan sørge for, at du altid har noget lækkert at tage på, og det er lige meget, om det blot er til hverdag, eller om det er til en fest.

 

Skoene haren stor betydning for den måde dit outfit opfattes på

Her er der for eksempel tale om et pa gode sneakers. Disse kan bruges til det mere afslappede og sporty outfit, når man gerne vil se lidt energisk ud, men de kan også sagtnes matches med en lille kjole eller de pæne jeans for på den måde at dæmpe outfittet lidt ned. Et par pæne sko eventuelt et par stilletter må der heller ikke mangle. For de kan sætte prikken over i’et på tøjet til festen, lige såvel som de kan være med til at få et par kedelige jeans og en T-shirt til at se lidt mere stilet ud.

 

Glem ikke de lækre jeans, de neutrale T-shirts, den søde nederdel og den flotte kjole

Derudover skal du altid have et par lækre jeans, der også med den rette styling kan dresses enten op eller ned. Her har skoene en rigtig stor betydning. Og så er det også en god ide med lidt forskellige T-shirts i neutrale farver som for eksempel sort, hvid og grå, idet disse kan matches til alt andet. De kan bruges til en nederdel, når du skal være lidt finere, og de kan bruges til et par jeans, når du gerne vil se lidt mere afslappet ud. Så husk også en sød nederdel og en skøn kjole.

More articles