Mobil covers – til beskyttelse af smartphones

17 September 2018 Astrid Pedersen
Mobil covers - til beskyttelse af smartphones

Lige så lækkert og tilfredsstillende, det er at tage hul på en ny smartphone med alle dens lækre funktioner og smukke design – lige så ærgerligt er det på et splitsekund at miste såvel funktionalitet som design, i det øjeblik du taber din flotte, nye smartphone. Moderne smartphones er kønne at kigge på, med deres slanke profil og skinnende, blanke front display. Desværre er det lækre design på bekostning af den robusthed, som vi kender fra de gamle mobiltelefoner. Dette betyder, at der ikke skal særlig meget til, førend din nye smartphone forvandles fra et designmæssigt vidunder til et ubrugeligt stykke hardware med splinter i fronten og skader på de indre dele.

Beskyt din nye smartphone effektivt og smart med et billigt mobil cover

En smartphone er sjældent ligefrem billig i anskaffelse. Til gengæld er den temmelig dyr i reparationer. Hvis du er så uheldig at tabe din smartphone ud af din lomme eller din taske, og den havner på et hårdt flisegulv – eller måske direkte i asfalten – kan du se frem til mange dage, måske endda uger, uden din smartphone, og en klækkelig værksteds regning. Derfor er det en rigtig god idé hvis du, i forbindelse med indkøb af smartphone – foretager den yderst minimale investering, der er forbundet med at købe et billigt mobilcover, som kan beskytte din nye smartphone imod splinter, ridser og skrammer.

Og fik du det ikke gjort, er det heldigvis aldrig for sent. Du kan bestille mobil covers og andet billigt tilbehør til smartphones hos lux-case.dk, og få det leveret gratis med PostNord over hele landet. Når du køber dine mobil covers hos lux-case.dk, kan du vælge imellem lækre mobil covers i alle tænkelige farver og mønstre – og skræddersyet til samtlige modeller og mærker af smartphones. Læs mere på lux-case.dk

More articles