Makita hækkeklippere – solide, slidstærke og billige

18 juli 2022 Astrid Pedersen

editorial

En snorlige hæk er en pryd for en hver have. Når sommeren nærmer sig, og hækken for alvor vokser til, er det på tide at finde hækkeklipperen eller grensaksen frem og komme i sving.

Ud over det at en hæk er kønnest hvis den er smukt trimmet, er der i mange grundejerforeninger regler om hvor høje hækkene, der omkranser haverne på de enkelte matrikler, må være. Samtidig har du heller ikke lyst til at have en hæk der stjæler alt dit solskin.

En hæk skal sikre privatliv, og gerne give læ for vinden. Men bliver den alt for høj er den ikke sjov mere.

Vælg en hækkeklipper som matcher dine behov

Når du skal købe hækkeklipper, bør du først og fremmest gøre dig klart om du ønsker en model med ledning eller en batteridrevet en af slagsen. En hækkeklipper med ledning vil typiske være udrustet med en kraftigere motor end den batteridrevne version.

image

Til gengæld slipper du med en hækkeklipper på batteri for ærgrelsen ved at klippe ledningen over. Og hvis din hæk ikke er så krævende, er det faktisk lettere at arbejde med en mindre hækkeklipper.

Du kan med stor fordel kigge i retning af det japanske mærke Makita når du er på jagt efter en god og solid hækkeklipper. I Makitas sortiment finder du et stort og varieret udvalg af hækkeklippere i alle tænkelige udformninger og størrelser.

Uanset din hæks type eller størrelse, vil du hos Makita kunne finde en hækkeklipper som kan få has på de vildtvoksende kviste og grene. Og det til priser hvor de fleste kan være med.

Find din Makita hækkeklipper online

Hvis du vil være helt sikker på at du får din Makita hækkeklipper til den lavest mulige pris, kan du finde hvad du søger hos Prishammeren. Klik ind på Prishammeren.dk og se udvalget af billige Makita hækkeklippere.

Flere Nyheder