Luksus, komfort og miljøvenlighed med BMW I3

16 december 2018 Astrid Pedersen
Luksus, komfort og miljøvenlighed med BMW I3

Har du nogen sinde ejet en BMW, ved du også, at den lækre, tyske bil repræsenterer den ultimative køreglæde. BMW er eksponent for luksus, komfort, og et særdeles eksklusivt design, som har gjort biler fra BMW berømte over hele verden. Måske forbinder du mestendels BMW biler med store, luksuriøse statussymboler, som tiltrækker beundrende blikke, og desuden trækker en del på benzin budgettet. Men vidste du, at BMW også har produceret en meget miljøvenlig og brændstof økonomisk model, som fås som såvel ren elbil som hybridbil?

BMW I3 – det miljøvenlige og luksuriøse alternativ

Ved lancering af BMW I3 i 2013 bød den lille bil på elmotor og batteri som eneste fremdriftsmiddel. Dette begrænser naturligvis brugen af bilen til en vis radius, og gør den mest velegnet til ærindekørsel i byen. Det er således ikke en bil du vil vælge som pendler over store afstande på daglig basis, men bor og arbejder du i en større by, er BMW I3 et udmærket valg. På grund af sin elmotor udleder den kompakte BMW I3 ingen forurenende partikler, og den lille, vævre bil er samtidig særdeles manøvredygtig. Dette betyder, at du aldrig vil få svært ved at vende bilen i selv de snævreste stræder i indre by – og du vil kunne parkere på pladser, hvor større biler vil give fortabt.

Samtidig har du fordelen af at kunne benytte de særlige parkeringspladser, som er reserveret til parkering og opladning af elbiler. Og de danske afgifter er særdeles lempelige for miljøvenlige biler. Er du ikke helt klar på at gå all in med en 100% eldreven bil, findes BMW I3 også i en hybrid udgave med en lille benzinmotor. Fordelen er her, at benzinmotoren kan lade på batteriet under kørsel, og dermed forlænge dets levetid ganske betragteligt.

Du kan finde et stort udvalg af annoncer for brugt BMW I3, samt den aktuelle BMW I3 pris, på Biltorvet.dk – Danmarks største online portal for forhandlerannoncer

Flere nyheder