Lad det lokale malerfirma i Roskilde hjælpe med istandsættelsen

06 oktober 2020 Astrid Pedersen

Er du og din familie i gang med at flytte ind i jeres nyligt erhvervede bolig? Så bør du måske lige så bremserne i. Det er nemlig mens stuer og værelser står umøblerede at du har en unik chance for at sætte vægge, lofter og træværk flot i stand. Og til dette formål bør du hyre den lokale maler.

Hvorfor betale for malerarbejde?

Du vægrer dig måske ved at skulle betale for at en anden person maler dit hus eller din lejlighed indvendig. Du føler sikkert at det kan du sagtens selv gøre – og at du derved vil kunne spare en masse penge.

Men her skal du huske at malerarbejde hurtigt kan gå hen og blive mere omfattende end som så. Dette gælder både for det forventede tidsforbrug som de penge du kommer til at bruge på udstyr og materialer.

Ud over maling til væggene skal du også have fat på lofthvidt og træmaling til paneler, dørrammer, vindueskarme, døre, skabslåger med videre. Du skal have grunder til væggene samt en vis mængde primer, også kaldet blåt vand eller Microdispers. Og det er blot en del af materialerne.

Du vil der ud over få brug for pap, plast og malertape til afdækning af gulve, møbler, stik kontakter, paneler og andet som ikke skal udsættes for maling stænk. Du skal bruge pensler, spande, bakker, ruller og forlænger skafter. Måske skal du endda ud og have fat i en trappestige hvis du ikke allerede er i besiddelse af en sådan. Og så skal du også købe spartler og spartel masse hvis du vil være helt sikker på at resultatet bliver smukt og ensartet.

Hvor finder jeg en dygtig maler i Roskilde?

Allerede her burde det stå klart at det sagtens kan betale sig at hyre en faglært maler. Du finder ham eller hende hos din lokale afdeling af Malerkanonen – læs mere på Malerkanonen.dk

Flere Nyheder