Find din tandlæge i Horsens

13 March 2022 Astrid Pedersen

editorial

De fleste af os ved udmærket godt at det er vigtigt at gå til tandlæge. Men passer du dine årlige eller halvårlige tandlæge besøg?

Hvorfor skal jeg gå til tandlæge så ofte?

Måske synes du at et til to årlige tandlæge besøg virker overdrevet. Men her skal du huske på at disse besøg er en vigtig del af din generelle tandpleje. Ved dit årlige eller halvårlige tandlæge besøg vil du give tandlægen mulighed for at tjekke dine bisser for forstadier til tandlidelser som ellers ville være dyre for dig.

Du vil spare dig selv for langtrukne, smertefulde og dyre behandlings forløb som kan blive nødvendige hvis skader efter karies eller parodontose skal udbedres. Og du vil kunne glæde dig over fornemmelsen af nyligt rensede tænder, et smukt smil og frisk ånde efter hver besøg hos din tandlæge.

tandlæge

Hjælp, jeg har tandlægeskræk – hvad gør jeg?

Hvis du døjer med tandlægeskræk har du sikkert ikke været til tandlæge i årevis. Mange patienter med denne angst lidelse kommer aldrig af sted, heller ikke selv om tandpinen melder sig på banen.

Men det er utroligt vigtigt at du ikke lader din angst stå i vejen for en god mundhygiejne. Ellers kan du risikere at måtte af med op til flere tænder.

De fleste moderne tandlæger kender alt til tandlægeskræk, og har særlig ekspertise i at håndtere patienter med denne lidelse. Du skal blot informere din tandlæge derom – så vil der blive sat ekstra tid af til din konsultation. Og så kan du selv styre behandlingens tempo så du får de pause du behøver.

Gå trygt til tandlæge hos lokal klinik i Horsens

Bering Hus Tandlægerne er en tandlæge i Horsens som igennem mange år har serviceret byens og oplandets beboere med kyndig og professionel tandbehandling. Klik ind og bestil tid til en indledende konsultation på beringhus.dk.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://dagligt-talat.se/

https://dagligtnytt.se/

https://Info-posten.se/

https://informationer.se/

https://informativt.se/

https://KortSagt.se/

https://NyttOchKrytt.se/

https://NyttPåTavlan.se/

https://SedanSist.se/

https://solonyheter.se/

https://svenska-nyheter.se/

More articles