Få malet din husfacade af en maler

04 august 2020 Lotte Hindsberg

Har du et malet murstenshus er det nødvendigt på et tidspunkt at få renoveret facaden og få malet huset efterfølgende. Måske har du planer om at sælge og et hus med en nyrenoveret og malet facade ser alt andet lige mere indbydende ud end et hus hvor der er huller i facaden og afskallet maling. Du kan læse mere her https://malerkanonen.dk/malerfirma-naerum/.

Inden facaden mures op og males, er det en god ide at starte med at få facaden sandblæst. En sandblæsning efterlader muren uden gammel maling. Grimme grønne alger forsvinder og der er ikke længere gammel pus og snavs. Det har den betydning at det er nemmere at se, hvor der er behov for at mure først.

En facade der er sandblæst er nemmere at renovere og male og det færdige resultat bliver ikke alene pænere, men det holder også længere. Husk at det er vigtigt at muren får tid til at tørre imellem sandblæsningen og renoveringen. Ellers er der stor risiko for at der kommer fugt i boligen.

Find det rigtige firma

Når du skal finde et firma til at varetage opgaven er det en god ide at bruge den tid det er nødvendigt for at du finder den rigtige. Det vil spare dig for mange frustrationer, tid og penge. Ringer du blot til den første og bedste risikere du at du ved et uheld har ringet til den dyreste eller dårligste i området.

Ring derfor til mindst 3. Det giver dig en ide om prisniveauet. Spørg også hvilken maling de benytter. En maling af dårlig kvalitet vil resultere i at du skal have malet dit hus langt tidligere end hvis der er brugt en af en god kvalitet. Derfor er det heller ikke sikkert at det billigste tilbud er det bedste. Husk også at bede om referencer fra tidligere kunder.

Flere Nyheder