Få græsset i den ønskede højde med en Makita græstrimmer

18 juli 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når du kører rundt med din plæneklipper derhjemme, så kan der nogle gange være et par forskellige højder at vælge blandt, når man skal slå græs, men det er ikke mange – og det er, hvis man er heldig.

Så græsset kommer oftest til at være i den samme højde, når man er færdig, og det kan være svært at se forskel på de små højdeforskelle, så man alligevel bare bruger den samme højde hver gang.

Det er da lidt kedeligt.

Og så er der håndskubberen, for det kan være den, som du har råd til, så du må undvære en græsslåmaskine, og så er der sjældent den store højdeforskel at gøre godt med.

Men så er det godt, at man kan få sig en Makita græstrimmer via https://www.prishammeren.dk/shop/makita-graestrimmere-494c1.html , for så kan men bestemme helt selv, hvad højden skal være græsset derhjemme.

Makita græstrimmer

Der er mere frihed med en Makita græstrimmer

Desuden fylder sådan en græstrimmer fra Makita markant mindre end de fleste håndskubbere eller plæneklippere, også selvom man vælger blandt de forskellige udgaver af disse græstrimmere.

Man kan let komme omkring med den, og det bliver nu noget sjovere at slå græs igen, fordi man selv kan vælge, hvor højt det skal være.

Man kan endda skære græsset i forskellige højder, så det ligner grønne bølger, når det blæser.

Måske er det græstrimmeren, som der skal tages i brug, når græsset er blevet for højt, og de traditionelle maskiner ikke kan komme til at klippe det.

Så kan man jo også skabe den lidt vildere have, hvor græsset ser ud til at vokse mere naturligt, når man kan klippe det i forskellige højder, men så man stadig holder græsset nede, så det ikke ender som et vildnis.

Således er der meget mere frihed at hente med sådan en maskine, når du skal slå græs.

Flere Nyheder