Et vikarbureau lærer dig nye sider om dig selv!

06 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Måske har du gået i en rum tid og har været tilknyttet et vikarbureau, hvor du har forklaret, at der var nogle ting, som du egnede dig til, men det har ikke kastet så meget arbejde af sig.

Så har du prøvet at være tilknyttet flere steder, men det hjalp heller ikke så meget på det.

Det var heller ikke den rette løsning, at man pressede på for at høre, om der var noget arbejde til en, for de ansatte følte bare, at man var til gene.

Så du overvejer, om det måske var på tide, at du tog nogle kurser, aftenkurser eller efteruddannelse for at få nogle flere kompetencer, du kunne fylde på dit CV til vikarbureauet.

Det er da også en mulighed, men det kommer jo ikke til at hjælpe så meget på jobsituationen lige nu.

Så slår der en anden tanke ned i dig, der måske kan være med til at hjælpe dig.

vikarbureau

Der er flere ting i det vikarbureau

For når man laver et CV, så viser man jo også de nyeste ting først, og man kan se, at ens CV efterhånden er blevet langt med ting, man har lavet i livet.

Du har ikke skænket dem så mange tanker, for det ligger trods alt en del år siden, og det har ikke været de ting, du har villet fremhæve, når der kom et potentielt job på tale.

Men det var trods alt nogle sjove tjanser, opgaver med videre, som du lavede førhen, og det er da også noget, som du stadig kan finde ud af, hvis det skulle være.

Så for at øge mulighederne med at få noget mere arbejde fremhæver du dine hengemte kompetencer og arbejdsbesiddelser, så du måske kan ende med at få opgaver i de afdelinger.

Så er der større chance for, at der snart er vikararbejde til dig!

Flere Nyheder