Brug noget kvalitetstid sammen med dine børn

20 January 2020 Annemette Poulsen
Brug noget kvalitetstid sammen med dine børn

Der er dag mange forældre, der har så travlt, at de har svært ved at få det hele til at hænge sammen – også når det kommer til den tid, som der skal bruges sammen med familien. Og det betyder, at den kvalitetstid, som man burde nyde sammen med for eksempel sine børn, er det, som der prioriteres fra, således der bliver tid til de ting, som der hersker i hverdagen. Her er der tale om alt fra de normale trivialiteter til job. Og det er ikke godt, idet familien er det absolut vigtigste, vi har.

 

Giv jer til at hygge jer, mens kreativiteten flyder

Og netop derfor bør du til tider prioritere at bruge noget tid sammen med dine børn. Det er noget, de vil sætte pris på, og det samme vil du, idet det er det, der virkelig giver livet værdi og er med til at berige det. Men hvad skal I så bruge tiden på? Hvad er meget hyggeligere end at finde en masse ting frem, der kan lade jer nyde tiden med en masse kreative sysler. Det kan være, at I vil male, lege med ler, samle perleplader eller bygge en by ud af mælkekartoner. Der er masser af muligheder.

 

Lad dig inspirere online

For dig handler det blot om at få fat på alle de kreative ting, som der skal bruges lige fra glitter, glimmer og lim til farveblyanter, papir og silkebånd. Og så bør du tage et kig online for eksempel på en side som denne, hvor du kan finde masser af inspiration inden for den kreative verden til, hvad I kan lave. Det er nemlig altid en god idé at have nogle skabeloner at gå ud fra, idet børnene således også kan lades på egen hånd og blot lade deres kreativitet flyde, mens de hygger sig i dit selskab.

More articles