Bestil din nye altandør online

29 april 2022 Astrid Pedersen

Når boligen skal have nye døre og vinduer – for eksempel i forbindelse med en gennemgående istandsættelse – er det vigtigt at disse matcher indbyrdes. Du kan godt vælge både døre og vinduer i forskellige modeller. De bør dog holde samme farve, design og materialer. Og derfor er det en god idé at indkøbe samtlige døre og vinduer samme sted.

Vælg den rette altandør

Dette gælder såvel indvendige døre som vinduer og yderdøre – her under din altandør. En altandør udgør en vigtig del af såvel facaden som interiørets samlede udtryk.

Du bør derfor ikke gå på kompromis med dine høje standarder når du står for at skulle udvælge den dør som skal forbinde din stue, dit soveværelse eller dit køkken med altanen. En altandør skal, på samme måde som din hoveddør eller din køkkendør, være fremstillet af solide og holdbare materialer som kan modstå vind og vejr samt nedbør og svingende temperaturer.

image

Ellers risikerer du for det første en høj varme regning, for det andet at skulle skifte altandøren ud allerede efter få år. Dette er næppe holdbart. Og derfor bør du finde din nye altandør det samme sted som du finder de øvrige yderdøre til boligen.

Skal jeg installere en dobbelt altandør eller en enkelt dør?

Om du skal vælge en dobbelt eller en enkeltfaget altandør kommer selvfølgelig an på altanens størrelse samt hvor meget vægplads du kan afse til formålet. Det kan klart anbefales at vælge en dobbelt altandør hvis du vel at mærke har pladsen dertil.

En dobbelt altandør giver dig mulighed for at lukke masser af lys og luft ind i dine stuer og værelser – også om vinteren. Og med en dobbelt altandør kan du udnytte den ekstra plads på altanen til fulde.

Du kan altid tjekke Klarfönster hvis du er på udkig efter gode altandøre til lave priser. Læs mere på https://klarfonster.se/dorrar/altandorr.

Flere Nyheder