3 tips til et farverigt hjem

26 February 2022 Steffen Pedersen

editorial

Hvis dit hjem trænger til et kreativt udtryk, så findes der mange måder du kan gøre det på. Det er altid fedt med noget farve i hjemmet, og indretningen kan også gøre meget ved humøret. Dit hjem er dit sikre sted, og derfor skal det også være fedt at være derhjemme. Hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan gå i gang med at få mere farve i dit hjem, så har vi samlet et par tip til, hvordan du gør det. Hvis du vil vide mere, så læs med her. 

malerkanonen

Kunst

Du kan hænge en masse farverigt kunst op på dine vægge i hjemmet. Du kan også indrette dit hjem med nogle farverige nipsting eller andre indretningsting. Det kan for eksempel være en farverig vase eller skulptur. Små ting kan stadig skabe et kreativt udtryk i hjemmet. Du kan også begive dig ud i at lave dit eget kunst, hvis du virkelig føler dig kreativ. 

Belysning

Det er også vigtigt med godt lys i hjemmet. Du kan endda få pærer, der kan lyse i forskellige farver, hvis der virkelig skal være knald på farverne. Du kan selv vælge, om det skal være i form af loftslamper, gulvlamper eller måske endda små spots i loftet. Uanset hvad, så kan belysning også gøre en stor forskel for udtrykket i dit hjem. 

Møbler

Farverige møbler trender i øjeblikket. Det kan give en flot udsmykning i hjemmet, hvis du for eksempel vælger din sofa, lænestol eller andre møbler i fede farver til hjemmet. Hvis du har en gammel kommode, som er praktisk, men ikke ligefrem er pæn, så kan du også selv male den. Her skal du bare bruge en god maling og en pensel, og så kan du male stort set alt, der kan males på. 

 

Hvis du ikke er særlig gør-det-selv agtig, så kan du også få hjælp af en maler eller et malerfirma. 

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://alltomfinanser.se/

https://dina-finanser.se/

https://familje-ekonomi.se/

https://fina-finanser.se/

https://finansbloggaren.se/

https://finansbloggarna.se/

https://finanslivet.se/

https://hemmets-ekonomi.se/

https://penga-bloggen.se/

https://svensk-ekonomi.se/

https://svenska-finanser.se/

https://vår-ekonomi.se/

More articles